\n
Neem contact met ons op
nl
/
fr
Recepten
Salades
Mexicaans
De wereld rond
Dagje zonder vlees
Soepen
Bowls
Producten
Mais
Peulvruchten
Groenten
De verrassende groente van vandaag... voor een beter morgen
Over Bonduelle
Alle activiteiten
Geschiedenis
MVO
Innovatie
FAQ
Voor een beter morgen
Plantaardige inspiratie
Recyclebare verpakkingen
Biodiversiteit en bodem
Voedselverspilling
>
Recept
>
Bieten-linzensalade met geitenkaas
<
Recept
Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Accept cookies
Bieten-linzensalade met geitenkaas
print recept
2 personen
10 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje
Bonduelle
linzen (160 g)
2 Mini's
Bonduelle
Rode bietenblokjes (2 x 80 gram)
75 g veldsla
100 g zachte geitenkaas
2 el crèma di balsamico
4 el olijfolie extra vierge
50 g walnoten
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje
Bonduelle
linzen (160 g)
2 Mini's
Bonduelle
Rode bietenblokjes (2 x 80 gram)
75 g veldsla
100 g zachte geitenkaas
2 el crèma di balsamico
4 el olijfolie extra vierge
50 g walnoten
Stap 1
Laat de linzen uitlekken.
Stap 2
Verdeel de veldsla met de linzen en bietjes over 2 borden. Verkruimel de geitenkaas grof boven de salades.
Stap 3
Maak de salades af met de balsamicosiroop en de olijfolie. Bestrooi ze met de walnoten en peper naar smaak.
Tip
Bestrooi de salades met 3 el granaatappelpitjes voor een frisse beet.
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 30 min
> 30 min
Legend
▶
Bieten-linzensalade met geitenkaas
Ontdek het recept
Linzensalade met bietjes en geitenkaas
Ontdek het recept
Dip de lentilles crémeux
Ontdek het recept
Bekijk meer recepten
Ontdek ook
Linzen
2 Mini's Beluga Linzen
Witte bonen in tomatensaus
Mexicana Mix
Franse sperzieboontjes zeer fijn
N/A
Doperwtjes Festini
Crispy Maïs