Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de bakplaat uit de oven, leg een vel bakpapier erop en beleg het met de uitgerolde bladerdeeg. Vouw de randen één keer naar binnen.
Stap 2
Prik allemaal gaatjes in het midden van de bladerdeeg en schuif de plaat in de oven voor 15 minuten, of tot de bodem goudbruin is.
Stap 3
Blancheer de tuinerwtjes, door er kokend water overheen te gieten. Spoel de crispy maïs en rode kidneybonen af met water.
Stap 4
Haal het bladerdeeg uit de oven. Besmeer het met de gezeefde tomaten en versier het met de tuinerwtjes, rode kidneybonen en crispy maïs.
Stap 5
Top af met de geraspte kaas, zout en peper. Zet vervolgens de plaattaart voor 10-15 minuten in de oven en laat heel even afkoelen.
Stap 6
Snijd in kleine stukjes als een hapje voor bij de borrel. Bestrooi het eventueel met verse peterselie.