Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar. Breng de bouillon tegen de kook. Kook de eieren in 7 min. net hard.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de sesamolie. Bak de shiitake in 4 min. bruin en gaar. Roer de misopasta los met een scheutje bouillon. Voeg de aangemaakte misopasta bij de bouillon. Laat de bouillon niet meer koken!
Stap 3
Giet de noedels af en pel de eieren. Verdeel de spinazie met de noedels, de shiitake en de edamame bonen over 2 kommen.
Stap 4
Breng de bouillon op smaak met sojasaus, chilivlokken en extra sesamolie naar smaak. Halveer de eieren en leg ze in de soep.
Tips
- Miso is een pasta gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Voor miso geldt: hoe donkerder de kleur, hoe sterker de smaak. Proef vooral, en voeg naar eigen smaak extra miso toe.
- Voeg aan de soep ook eens wat crispy maïs toe!
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend▶
Ramen miso avec épinards, shiitake, fève...
Vegan bowl met maïs en edamame
Oosterse salade met edamame, champignons...
Oosterse salade met edamame, champignons en teriyakidressing