Stap 1
Kook de eitjes 10 minuten, laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kwartjes. Kook intussen de aardappeltjes gaar en snijd ze dwars door.
Stap 2
Maak de veldsla en de kropsla schoon en snijd de blaadjes in kwartjes. Snijd de tomaten in stukjes en de ui in mooie ringen.
Stap 3
Begin dan aan de croutons door het brood in blokjes te snijden en deze goudbruin te bakken in een pan. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi het met zout.
Stap 4
Maak de kipfilets schoon en snijd ze in hapklare stukken. Kruid met peper, zout, kippenkruiden en een beetje Provençaalse kruiden. Verwarm een pan en bak de kipfilets gaar.
Stap 5
Schik nu de sla in een schaal en verdeel de kipfilets, krieltjes, tomaat en eitjes. Verdeel de veldsla, croutons, uienringen en mais. Schaaf er rijkelijk Parmezaanse kaas over en besprenkel het met olijfolie. Kruid af naar smaak en tast toe!