Iedereen thuis, alles in huis

Langzaamaan raken we gewend aan het nieuwe normaal van thuiswerken en vooral veel thuisblijven. Samen met vrienden uit eten is er even niet meer bij. Maar met populaire videoapps als Hangouts, Skype, Facetime, Houseparty en Zoom kun je elkaar wel gewoon blijven zien. Binnen één klik sta je bijvoorbeeld samen in de keuken, ieder in z’n eigen huis. Zo kun je toch samen koken. We hebben 4 recepten voor je uitgezocht waarvoor je waarschijnlijk alles al in huis hebt.

Met stoom bereid; extra lekker!

Toen de overheid opriep om zoveel mogelijk thuis te blijven, zagen we dat veel mensen extra groenten in blik in huis haalden. Onze fans hoeven we niet meer te vertellen dat Bonduelle groenten niet alleen lang houdbaar, maar vooral ook erg lekker zijn.

Onze groenten worden namelijk kort na de oogst in blik gestoomd en hebben daardoor die extra bite. Door het stomen bevatten Bonduelle groenten minder vocht en dat betekent meer smaak, zónder kunstmatige toevoegingen.

Speciale campagne voor binnenblijvers

Heb je blikjes Bonduelle in huis, maar heb je inspiratie nodig voor makkelijke recepten? Geen nood, op Bonduelle.nl vind je genoeg recepten. En speciaal voor de huidige situatie hebben we recepten uitgezocht waarvoor je waarschijnlijk helemaal de deur niet uit hoeft. We vroegen 4 foodies om de proef op de som te nemen: Muna, Lucy, Leanne en Rosa gingen aan de slag met Bonduelle groenten uit hun voorraadkastjes. Hun video’s zijn te zien in onze nieuwe campagne ‘Iedereen thuis, alles in huis’.

Alles in huis?

Rosa zette een heerlijke kikkererwtenhummus op tafel. Die is heerlijk als dip voor bijvoorbeeld groentesnacks, maar ook gewoon lekker op brood.
Muna maakte een Caesar salade met Crispy Maïs. De naam zegt het al; de maïs heeft een goede bite en geef extra kleur en smaak aan vrijwel elke salade.
Blikjes maïs kun je overigens nooit genoeg in huis hebben; Leanne maakte Mexicaanse burrito’s. Daarin zit niet alleen Crispy Maïs, maar ook een blikje rode kidneybonen.
Wil je liever een vegetarische maaltijd maken, dan is de linzensalade met rode biet en geitenkaas een aanrader. Lucy had ‘m in een handomdraai gemaakt en smaakt zo goed, dat je ‘m ongetwijfeld vaker op het menu zet. We zijn benieuwd welk recept jouw favoriet is. Deel je stories op Facebook of Instagram en tag Bonduelle met @bonduelle_be; we reposten we je graag!