Stap 1
Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Stap 2
Snijd de kipdijfilet in reepjes en bestrooi met de lemon pepper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak op middelhoog vuur nog 10 min. Schep halverwege om. Laat ondertussen de kidneybonen en mais uitlekken en verwarm ze de laatste minuut mee.
Stap 3
Snijd vervolgens de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in repen. Rasp de cheddar. Verhit de grillpan zonder olie of boter.
Stap 4
Beleg het midden van de wraps met de avocado en schep het kip-bonen- mengsel erop. Bestrooi het met de kaas. Vouw de zijkanten over de vulling en rol het op tot pakketjes. Gril dit 3 min. in de grillpan en keer het halverwege.
Stap 5
Halveer de wraps en verdeel ze over de borden.