1. >Recept
  2. >Mexicaanse pizza met tacogehakt

Mexicaanse pizza met tacogehakt

2 personen
20 min
10 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)

1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

2 verse pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)

1 el olijfolie

150 g rundergehakt

2 tl taco seasoning mix

1 kleine rode ui, in ringen

2 bollen mozzarella (à 125 g)

- bakplaat
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)

1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

2 verse pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)

1 el olijfolie

150 g rundergehakt

2 tl taco seasoning mix

1 kleine rode ui, in ringen

2 bollen mozzarella (à 125 g)

- bakplaat
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Leg de pizzabodems op de bakplaat.
  2. Stap 2
    Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het gehakt in 3 min. rul. Schep de kidneybonen, de maïs en de taco kruidenmix erdoor en verwarm nog 1 min.
  3. Stap 3
    Verdeel het gehaktmengsel over de pizzabodems. Bestrooi met de uiringen. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes en leg op de pizza’s.
  4. Stap 4
    Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven in ongeveer 10 min. goudbruin en gaar.
Tip
Top de pizza’s uit de oven met reepjes knapperige ijsbergsla en knoflooksaus.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend