\n
Neem contact met ons op
nl
/
fr
Recepten
Salades
Mexicaans
De wereld rond
Dagje zonder vlees
Soepen
Bowls
Producten
Mais
Peulvruchten
Groenten
De verrassende groente van vandaag... voor een beter morgen
Over Bonduelle
Alle activiteiten
Geschiedenis
MVO
Innovatie
FAQ
Voor een beter morgen
Plantaardige inspiratie
Recyclebare verpakkingen
Biodiversiteit en bodem
Voedselverspilling
>
Recept
>
Quinoa tabouleh met maïs
<
Recept
Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Accept cookies
Quinoa tabouleh met maïs
print recept
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
Ingrediënten voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
Stap 1
Snijd de tomaten en de komkommer in blokjes. Snipper de ui. Hak de peterselie fijn.
Stap 2
Meng de quinoa met de maïs, de tomaat, de komkommer en de ui. Schep de peterselie en de olijfolie erdoor.
Stap 3
Breng de salade op smaak met zout en peper en schep op een schaal.
Tip
Lekker met een beetje limoensap of appelciderazijn voor een frisse touch
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 30 min
> 30 min
Legend
▶
Pastasalade met mozzarella, maïs en zong...
Ontdek het recept
Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa
Ontdek het recept
Caesar salade met mais
Ontdek het recept
Bekijk meer recepten
Ontdek ook
Mexicana Mix
Crispy Maïs
Crispy Maïs Bio
Maïs Salsa
2 Mini's Crispy Maïs
Crispy Maïs 0% zout toegevoegd
Maïs Doppio
Witte bonen in tomatensaus