Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 Bonduelle Mini Pack Crispy Mais (1x75g)
250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)
125 g cherrytomaatjes, in kwarten
1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes
2 el groene pesto
handvol rucola
extra vierge olijfolie naar smaak
Ingrediënten voor 2 personen
1 Bonduelle Mini Pack Crispy Mais (1x75g)
250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)
125 g cherrytomaatjes, in kwarten
1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes
2 el groene pesto
handvol rucola
extra vierge olijfolie naar smaak
recept gemaakt met
2 Mini's Crispy Maïs
Stap 1
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 2
Meng de maïs met de tomaatjes en de mozzarella. Schep de pesto erdoor en breng de salsa op smaak met peper.
Stap 3
Giet de ravioli af en spoel onder stromend water snel koud. Laat de ravioli goed uitlekken.
Stap 4
Schep de ravioli op 2 borden. Verdeel er de maïs-mozzarellasalsa over en bestrooi met de rucola. Besprenkel de salade met extra vierge olijfolie naar smaak.