Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Mexicaanse nachoschotel met maïs
2 personen
20 min
5 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
1 el zonnebloemolie
1 teentje knoflook
150 g rundergehakt
1 prei, in ringetjes
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
75 g tortillachips nacho cheese
75 g geraspte cheddarkaas
1 bosui, in ringetjes
- ovenschaal (22-24 cm ø)
125 g zure room
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
1 el zonnebloemolie
1 teentje knoflook
150 g rundergehakt
1 prei, in ringetjes
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
75 g tortillachips nacho cheese
75 g geraspte cheddarkaas
1 bosui, in ringetjes
- ovenschaal (22-24 cm ø)
125 g zure room
recept gemaakt met
Crispy Maïs
Stap 1
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul.
Stap 2
Voeg de prei en de tomaatjes toe en bak nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm intussen de ovengrill voor.
Stap 3
Schep het gehakt met de groenten in de ovenschaal. Verdeel er de tortillachips over en bestrooi met de kaas.
Stap 4
Schuif de nachoschotel onder de hete ovengrill en laat de kaas in 4-5 min. smelten. Bestrooi uit de oven met de bosui en de mais. Serveer de nachoschotel met zure room.