Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Gezonde rocky chocolade
Door Bonduelle medewerkster Liesbeth
Gemiddeld
45 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
100 g pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
100 g pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
Stap 1
Verwarm de oven op 200°.
Stap 2
Spoel de kikkererwten af en laat ze drogen. Verspreid de kikkererwten op een bakplaat en rooster ze 25 tot 35 minuten in de oven.
Stap 3
Snijd in de tussentijd de chocolade in stukken. Laat de chocolade smelten au bain marie.
Stap 4
Meng de geroosterde kikkererwten met de gesmolten chocolade. Meng totdat alle kikkererwten bedekt zijn met chocolade. Maak van het geheel kleinere stukken.
Stap 5
Bestrooi de stukken met kokosrasp.
Stap 6
Laat de stukken afkoelen.
ook lekker met melkchocolade
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend▶
Kikkererwten-pompoensalade met gegrilde ...
Salade de pois chiches à la citrouille avec poivrons grillés et vinaigrette au tahini
Kikkererwten-linzensalade met gedroogde ...
Kikkererwten-linzensalade met gedroogde tomaatjes
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chi...
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing